god fucking jul


blä att allt är rörigt och fel när det är meningen att allt ska vara så bra!



Ha en bra julafton.




                                         

insane in the brain

min kväll har spenderats i vardagsrummet. varje söndag så fixar pappa, Jimmy köck Johansson, lite extra god mat. idag stog bakadpotatis på menyn. med olika skaldjursröror. as gott! sen så började vi kolla på massa gamla filmer från när jag var liten. så detta har vi roat oss med i flera timmar. lade märke till att jag och brorsan stod gärna och körde luftgitar, söng eller dansade framför kameran. Lite roligt också när det kom ett klipp när jag står och dansar loss till Cypress hill - insane in the brain. Då var jag 3 1/2 år. Idag är jag 18 och diggar forfarande med till den låten.


Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon blire stan och köpa the big O, lite hemlig där eftersom det är en julklapp. sen ska jag fota brorsan och mig för att ge till farmor och farfar i julklapp, jag har köpt snygga ramar till också.

natti natti


                                               


mina babes

Lite bilder från helgen.


Jag och Nattis


Mycket skratt.


gullungar



fruktsallad


Vi spelade spel


Pernilla och emelie grubblar på vad Nattis försöker rita.


en lugn lördag

sitter nu hemma i vardagsrummet, Emelie ligger brevid mig och sover. jag ska snart väcka henne så ska vi gå och lägga oss. kan förstå att hon är trött, vi har faktiskt hunnit med ganska mycket idag, fast vi egentligen inte har gjort något speciellt. måste dra våran dag lite snabbt. imorse vaknade vi upp brevid varandra i kennys säng, käkade frukost sen så skjutasde vi Mellan till Örebro. efter de åke vi till Emelies mormor och fikade och fixade lite ärenden åt henne. på eftermiddan gick vi till stan och fikade med Fredde, sen fick vi skjuts av jimmy till Degerfors, my hood. här käkade vi spagetti och köttfärssås sen tog vi en promenad till samhället och på vägen dit så gick vi in till min moster och sa hej. efter de mötte vi upp Nattis så gick vi till ica och köpte frukt och glass. så fixade vi fruktsallad när vi kom tillbaka hit.
Vid halv nio kom också Natta och Pernilla hit. Vi åt massa fett och mådde bra. Sen spelade vi spel, idag igen. men den här gången vann jag, och resten av mina lagmedlemmar Emelie och Pernilla. Men det var jävligt jämt mellan de två lagen måste jag säga.
och ah.. nu sitter jag här, i min soffa. Någon film med Sandra Bullock rullar på teven. jag är mätt och känner mig tjock efter allt käkade idag.

Nu vakande Emelie till och sa, "om jag snarkar, så säg inget om de", eeh va? haha. emelie är helt orolig. hon har tydligen börjat snarka lite den senaste tiden och vi spekulerar mycket i det varför hon har börjat gjort de? men jag tycker det är charmigt, sålänge det inte låter för högt. och jag har inte märkt något än.

förövrigt så har det inte bilvit en gnutta alkohol denna helg. så skönt. nu blir det att tagga till juldan.
                                

jullov

idag hade vi julavslutning i skolan. Först när vi kom dit så bjöd lärarna på frukost och fika i deras fikarum, mhm. as mys. sen så kollade alla mediatreor på Sunes Jul. Hann dock bara med två avsnitt. Men det är ju helt underbart med Sune. Är ju faktiskt uppvuxen med Sune. Alltid när jag och brorsan var små så somnade vi till Sune-band och jag vet inte hur många gånger jag har sätt Sunes Sommar. Böckerna hade vi också. Sune in my heart. Mycket Sune nu. men whatever, efter lite mys i klassrummet så drog alla vidare till folketshus. Där bjöds det på julmust och lussebullar. Sedan blev det tävlingar, priser och uppvisningar utav filmer som olika elever har gjort. Den bästa var Jockes och olofs, två klasskamrater, deras film (eller en triler var det egentligen), var helt otrolig. De effekterna. Så sjukt duktiga! Nästan så man blir lite stolt, även fast inte jag har ett piss med de o göra? hehe. Sen blev det att krama om alla och önska god jul osv. Kände lite blande känslor, skönt med lov.. fast nu kommer jag inte få träffa alla igen förens i mars.

Lite bilder från idag. 


 Victor och helena

mitt göll och jag                                                                          folk i folketshus

myskväll

idag somnade jag på bussen mellan Örebro - Karlskoga, det brukar jag ioförsig nästan alltid göra men den här gången vaknade jag inte vid slutstationen. Men som tur är så finns det snälla och omtänksamma människor. En liten farbror kom och knackade mig på axel och sa att bussen snart skulle åka tillbaka till Örebro och han tänkte att jag säkert inte ville vakna upp där. och nej, självklart ville jag inte de. så jag tackade för väckningen och sprang av bussen. Sover så jävla skönt på bussen. När det är lite mörkt ute, så slår man på mp3:n, med lite Maria Mena, eller coldplay eller lite eva cassidy kanske, helt underbart.. då slappnar man av till 100.
Väl i karlskoga så tog jag mig hem till Natta, där massa andra brudar höll till. Vi spelade spel och käkade tacochips och tacosås. Jättemysigt! Fast jag är dålig på spel dock. Nattis vann. Men det var ju hennes spel också.. hehe

imorgon är det julavslutning i skolan. Sen kommer inte jag att komma tillbka till skolan förens i mitten av mars. Går direkt ut på tio veckors praktik efter jullovet.




Välkommen tillbaka Lisa

Okej, så. Lyckades få in en header efter många om och men. Den får duga sålänge.
Hopp, då var man här igen. Blogg-lisa. Får och med nu ska jag även skriva lite blogg och inte bara läsa. Försöke ju för ett tag sen, men det gick ju inget vidare. Det brukar också bero på vilken tid på året det är också. På hösten, vintern och tidig vår så sitter jag mycket mer vi datorn, därför har man då mer tid för att upptadera och läsa olika bloggar. På sommaren ligger min dator i ide, just därför mindre uppdatering. Så det var på så sätt min förra blogg dog ut. Efter sommaren orkade jag inte damma av den. typ så...
Aja, får väl se hur många som kommer att läsa den här skiten? Hur fan gör man en blogg intressant då? Sjäv gillar jag bloggar som innehåller mycket bilder. Så jag får väl köra på de.

mensåatteeee, ahh.. det här var då min oskuld här på bloggen då (för mitt testinlägg räknas inte).

have it


PS. Fick biljett idag till AC/DC som spelar på ullevi i sommar. gött! DS.

ett två, ett två

Just checking




HEJ

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0