ny röst sökes!

men fyfan. igår på Eftersnack var min enkät med. hemskt att höra sin egna muppiga röst, fast samtidigt roligt. kul att prova på att vara reporteryrket o sådär. men det är verkligen inget för mig kan jag säga!  






/lisa                                                                                                                                                                                                           

tack

tack jennifer. min hjälte idag. kommer och räddar mig från min tråkighet. enda sen jag kom hem från jobbet har jag legat framför datorn. började kolla på sämsta filmen som jag stängde av efter 10 min. sen blev det däremot att kolla på en dokumentär om Roskilde festivalen. LITE SUGEN MAN BLEV PÅ FESTIVAL ELLERRRR?
ge mig sommar och lite sådär snabbt, tack.



Jennifer och jag.
har suttit och kollat på gamla bilder idag. fyfan. varför var man så cool för hela tiden? måste lägga in mer någon dag så ni får se. hahahafyyy





fifan

jag har tråkigt.
film kanske? någon som är på? nej ok. bra.




Oasis - Don't look back in anger
The ceasers- papertigers


Bara för att de spelar i Globen ikväll. och jag är inte där. bittert



I can say I hope..

but I give up
If I could stand up mean for all the things that I believe.





invigde Jennifers lägenhet inatt genom att sova och käka mat där för fösta gången. det blev pappas tacos och sova på fel ledd av sängen för att alla skulle få plats. Natta sov nämligen där också.
det var väldigt myspys. och jävlar vad vi kommer att hänga där framöver, var beredd på det Jennifer!
"magic towel" kommer för övrigt bli min nya uppfinning ;)

Nu ska jag till Mässen och servera mat.
have it.


shove it






Min helg har bestått av mycket festade. I fredags blev det utgång i örebro med Helena och Michelle. det var niiiiice.
Lördagen bjöd på fest hos Natta, sen statt. helt sinnes vilka roliga vänner jag har. igår glänste natta som mest.. helt underbart, haha. SMÖLHÖLA.
tack för en bra och rolig helg alla!


Idag har det bara blivit promenad, tacos och poppat santogold hela dagen (tack helena, du vet vad jag gillar!) annars har jag bara softat i sängen, som det blir att återvända till nu igen.






 

rockabilly

I veckan har jag varit med under sändningarna av Eftersnack i SVT. igår var det ett Rockabilly band där, The Go Getters. så jävla sköna! hela studion gungade tror jag. hörde inte ens i hörlurarna vad de sa ifrån kontrollrummet.

Idag är det näst sista dagen på praktiken. lite tråkigt. ska snart åka in till örebro, fast först ska jag på ett möta på Scandic hotell med tema skolfoto.
efter praktiken blir det att sova hos michelle, idag igen. mys mys.









öl och söl














mina mål för den här helgen var att få träffa mina vänner, dricka öl och äta cheeseburgare. alla målen fullföljade jag, nästan. det fick bli ett maxmål istället för en cheesebugare.
Fredag: efter praktiken åkte jag hem tilll Östbergs i dfs. Där bäddade jag och natta ner oss i soffan och gottade oss med chips, dip, godis, smörgåstårta mm. sen blev det massa prat och övernattning.
Lördag: jennifer och jag planerade söl oh öl kväll. helena joinade också. sen dök natta och linn in, nyktra. det blev ölspel och massa söl.
Söndag: ledat i sängen halva dagen. sen åkte jag och jennifer in till kga. först en sväng till Max och käkade hamburgare och efter det vidare till natta där också cicci och fanny var. blev massa skratt och tokigheter som vanligt.


det var min helg.



/L


lipstick - makes a women complete

eller jag vet inte? med tanke på överskriften? lät bra. men kanske inte ändå. fast.. jag har i alla fall ett läppstift som får mig att må bra. hihi.
jag kanske är lite knäpp, eller bara uttråkad. blev så ruskigt sugen på att fota idag. men eftersom jag inte har kommit ut och fotat något den senate tiden så har det mest blivit tråkiga posebilder. idag blev de det också.. fast lite mer  annorlunda. är sjukt taggad på att ta lite seriösa bilder. något uppstyrt och välplanerat.









nu ska jag sova. kommer antagligen drömma om att jag rider inatt igen. har drömt de hela veckan. fattar inte varför? nog för att jag älskar hästar, och att rida. men vafan.
sökte lite på googel och kollade om jag kunde hitta något som kanske kunde passa in;


"Om du t ex drömmer om hästar så bör du fundera över vad hästar betyder för just dig. Det skulle kunna vara styrka, snabbhet, vildsinthet, fara, trygghet, kärlek eller vad just du får för associationer.
Att rida på ett djur: nya utmaningar och positiva nyheter, vanligen på jobbet."

OKAAAAJ? god natt


hur svårt ska det vara

är så otroligt trött hela tiden. har verkligen skitsvårt för att ställa om mig efter nästan 4 veckors lov med sena kvällar och underbara sovmornar. men men, imorgon är det redan torsdag. den kommer säkert gå fort. ska på ett möte först med svt sen ska vi ut på "fältet" direkt. de kallar det så när man är ute och filmar och gör repotage.
har lärt mig så jäkla mycket de senaste dagarna. speciellt idag. idag var jag Peters lilla elev. vi satt i ett rum och gick igenom ljussättningar, tips och knep man kan anväda sig av och så fick jag pröva att filma med kameran för en kvarts miljon. herre, lite läskigt. kameran väger ju liksom 9kg så för mina så armar är den tung.

nu ska jag sova. fy fan va värt!
god natt








med på nyheterna





Idag var var det min första dag på SVT. den började sämt! jag försov mig. vaknade av att Peter, min handledare, ringer och väcker mig tio i tio. vi skulle träffas inne i Örebro klockan tio. jag fick panik och satte mig på sängkanten och skrek helevete. och lite annat som jag inte behöver skriva här. men i alla fall så löste det sig bra. ringde till pappa som sov i stugan och så han fick åka hem på stört och skjutsade in mig.

väl på SVT så fick jag först en rundtur. kollade in studion, hälsade på lite folk som jobbade där, fick reda på hur kamerorna fungerade och hur redigeringen sköttes osv osv. sen blev det dags för att luncha så jag, Peter och Claes gick till ett asiatiskt restaurang och käkade. jag tog friterade räkor med sötsur sås.

Efter det var det dags för att åka ut och göra ett repotage. vi skulle göra ett repotage om dna-tester, örebro är tydligen väldigt dåliga på dna-testa brottslingar. hur som helst så slutade det med att de tog några dna-tester på mig så vi skulle få lite matrial till repotaget. så de topsade mig alltså. fick också vara med på en intervju med Torbjörn som är polisens presstalesman i Örebro.


Så denna första dag som började i ett kaos slutade väldigt bra. är jättenöjd över min praktikplats! kommer nog bli minst lika spännande imorgon och nästa vecka då jag ska vara med på inspelningarna av Eftersnack.





http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33831&a=1387197&lid=puff_1387197&lpos=rubrik 



dop

"Barns gråt är en förmaning: älska mig när jag skriker, när jag väcker dig mitt i natten, när jag stör dig, när jag är uppnosig, när jag är olydig, när jag lämnar dig. Jag är din för alltid. Och du är min. "




inte okej med vatten på huvudet!



Gudmor, Helena, häller upp dopvattnet

Gött med fika efteråt.



Malin och Alvin.



Ah, igår var jag alltså på dop. Helenas storasyster Malin döpte sin son Alvin. det var jättefint! och de har verkligen sötaste barnet. kan ju inte bli annat än sugen på att skaffa sig en egen liten knodd. fast för min del kommer jag att vänta ett bra tag innan jag skaffar barn. vad jag vet nu i alla fall. har massor jag ska hinna med innan mitt barn får välkomma denna värld, hehe.

annars har min helg varit lugn. skönt måste jag säga. ingen alkohol. blir nog inte de på att tag heller.
nu blir det duschen och sen ska jag lägga mig och kolla på Trollkarlens hemligheter som börjar klockan 21 på 5an.
imorgon är det också min första dag på SVT. AAAAH.




"Så försiktigt, så varsamt, så ömt en far lyfter upp sitt nyfödda barn. Förbluffad av den kärlek han känner... eftersom han egentligen aldrig trott på underverk."



now go my son and rock

Jag har tittat på filmen Kung Fu panda i några nätter irad nu. den är så hilma bra. och mycket som gör filmen är att Jack Black har pandans röst. (säger man så? har pandans röst? aja, ni fattar) anyway, Jack Black är grym!!




skönaste videon och låten. älskar ungen. haha






svt, here I come

Imorgon börjar dag ett på min tio veckors långa praktik. fast för mig kör den igång på riktigt nästa vecka. då kommer jag att befinna mig på SVT i örebro och vara med på nyheterna och ett program som heter Eftersnack tror jag? det kommer nog bli kul, intressant, lärorikt osv osv. Idag åkte jag in till örebro, först  åkte jag till skolan och pratade med lite lärare och hämtade lite papper till praktiken.
Åkte sen vidare till stan och mötte upp min Michelle. vi shoppade lite och jag fick med mig ett par byxor, en tröja och kasst smink hem. vi käkade också, jag tog en ost och skinkpaj med massa sallad, bröd och vitlöksdressing till. gööör gött. 
men nästa gång blire sushi, eller hur Michelle? 
på tal om sushi så har pappa köpt en kokbok där det står massa bra tips om hur man gör suchi hemma. pappa tycker inte om suchi, fast jag tror han skulle vilja göra de. pappa gjorde iordning lite wok förut, och då fick jag äta med pinnar, jag måste ju lära mig. det gick ganska bra. men ibland satte jag munnen vid tallriken och skyfflade in maten i gapet med pinnarna stället, hehe.  



rea sminket

'
tröja på rea från carlings och byxor från vero moda


sygga OCH sköna





Ha det bra. God natt

fucking freezing

idag blev det minnsan lite skridskoåkning för min del. Fick med mig Jennifer och Emelie. jag trodde att vi låg ungefär på samma nivå när det gäller att åka, men när jag märkte att jag var snäppet vassare än vad dom var så kan ni ju förstå hur det såg ut ;) nej då, ni kämpade på bra tjejer! men tror det går bättre att åka skridskor är att GÅ skridskor, hehe. kul var det i alla fall. tills solen gick ner och vi blev ensamna på sjön samtidigt som det åksa under isen, lät det som.


Igår slutade kvällen med utgång. fast jag hade sagt att jag absolut inte skulle dricka. jag var mest otaggad. men sen kommer Jennifer hit med halva barskåpet och började blanda drinkar till höger och vänster. och det tackar inte Lisa nej till såklart. så det slutade med en vistelse på Stattshotelet i alla fall. men gick in gratis så förlorade ju inget på det. mycket dans blev de, och orden för kvällen var nog "godzilla" och "stackars ensamna krake". haha.



En vinflaska saknas dock på bilden ;)



Söta junken


Gick ju ganska bra att klippa ihop två bilder till en. hm


Jag med drinken. det är rödvin i som jag inte tycker om annars, men den här drinken som jennifer fixade ihop blev as god!



Förresten så är det ju fel på vårat hus. Precis innan jag kom hem så vaknar mamma upp av att brandlarmet går igång. hon springer ner och stänger av de. sen lite senare drar det igång igen men den gång fick hon det inte att sluta tjuta. så mamma fick ta ur batterierna. och inte nog med de så står våran enda värmekälla här i huset och bara blinkar. ingen varmluft vill komma ur den. så det bli bara kallare och kallare här hemma. BRA timing när det är som kyligast ute idag också. -18. Toppen kul


åk med mig

nu sitter jag hemma i min säng och dricker upp min varma oboy. det var inte meningen att jag skulle dricka upp den här hemma, utan den skulle drickas ute på isen. hade nämligen viljat åkt skidskor idag. så nu sitter jag här och tycker att alla är lite dåliga för att ingen vill åka med mig. men men, får väl hoppas på att den här kylan håller i sig ett litet tag till så jag kan få åka någon annan dag. annars kan det gärna få komma lite mer snö. så man kan åka pulka! eller snowboard kanske, jag vill jättegärna lära mig att åka de. skulle ju vara as fränt om man kunde ta sig till Åre, och hälsa på Louie, så skulle han kunna lära mig. mmh, hade jag pengar och framförallt körkort så skulle jag inte tvekat på att åka nu på en gång!











2008 + 1

Då var jul och nyår överstökat, bara sådär. bra, dåligt, bra, dåligt, bra bra bra. helt plödligt har året blivit 2009, vilket betyder studenten för min del. helt sjukt. äntligen är det min tur att ta ett kliv ut i vuxenvärlden. för nu är jag fan trött på skolan, efter många års slit i skolbänken ser jag nu fram emot att göra något annat. jobba, resa, flytta, lära och träffa massa nya människor. sen kanske man hamnar i vid skolbänken igen, men inte än på ett tag i alla fall.
Kom på nu att jag inte hade något nyårslöfte iår. fick ingen nyårskyss heller, haha. dåligt! eller kanske inte.. nyårslöftena burkar oftast gå åt helvete och någon karl är vill jag inte ha nu ändå.


Annars då? Har spendendrat mycket utav mina senaste dagar tillsammans med min vänner. mina fina, underabara vänner. Skulle kunna skriva så mycket bra här om dom alla, skulle kunna sitta i timmar. men vad skulle det leda till? jag hoppas ni vet ändå hur mycket jag uppskattar, respekterar och älskar er!


just nu är det jag, soffan och en stor rykande tekopp som är lika stor som en soppskål. älskar't. lite musik på det också.
Något som spelas hos mig nu på kvällskvisten är;
Soldiers of Jah Army - True Love
Lykke li - until we bleed
Maria mena - I'm on your side
Kings of Leon - use somebody

Lyssna och må bra. God natt, puss lisa


      


RSS 2.0