god kväll

Ikväll är vi på't igen. Igår var det Backyard babies på Wickan. Ikväll blir det Statt.
 Jag är peppad och snart knäpper jag första ölen. gött
Ha en fortsatt bra helg!
Mer bilder osv kommer imorgon. Puss



bara jag kvar..

..som inte har tagit  körkort än. måste ta tag i den där skiten.
Igår lyckades Nattis fixa uppköringen så hon kom hem till Degerfors och chockade mig när jag var ute och gick med mamma. hade ingen aning om att hon ens hade klarat halkan, teorin osv. Så helt plötsligt kommer hon där och kör bilden helt själv. fyfan vad chockad jag blev.
GRATTIS IGEN!


Nu snart ska jag ta mig in till kga och träffa Fanny, my lovelovelove.


Have it,.

vågar ni möta den här snyggö på vägarna?



mysarn




Såhär ser mina morgnar ut. sover läänge. käkar fukost sedan sitter jag vid datorn och lyssnar på musik. där sitter jag i myskläderna tills något värt händer.
exakt så har min morgon sätt ut idag.
Fast nu har natta fått med mig på träning. Mrl-träning. fårse hur det går. hehe


crazy mama

Idag bjöd mamma mig på Kinan. Det var meningen att vi skulle prova sushin som de har börjat "tillverka" där. Mamma provade, inte jag. Jag blev så sjukt sugen på massa annat när jag väl kom dit så jag tog Tre små rätter istället. Åt suchi i torsdags, fast suchi får man iofs inte nog av. 
 



mamma fick inte nog av 12 bitar suchi så hon högg in på mina rester också.


fick oss ett gott skratt inne på kinan iaf. älska mamma på bilden!! crazy.



stockholm i mitt..

..hjärta. Någon gång i mitt liv måste jag fan bo i stockholm.

I torsdags åkte jag upp till sthlm. Gick på stan, åt suchi, träffade brorsan och sov hos kusinerna och moster. Var också på Aftonblandet och kollade in redaktionen där. Igår följde jag med ut på ett jobb i Kumla. sen blev det Dfs och mys hos famlijen Folkesson.

Ibland kan jag tycka att Stockholm är "allt bra litet". För jag lyckas alltid träffa på folk där som jag inte har träffat på jättelänge. Även folk från degerfors som man kanske inte har sätt på år och dar, de dyker helt plötsligt upp någonstans i stockholm. sånt är sjukt. och kul. sjukt kul.






I'm not

hejheeejree
jj

l







fredagen den 13 och alla hjärtans dag

I fredags, då det också råkade vara den 13...råkade jag inte ut för någon otur. det ända som hände var väl att jag gick upp i fel port när jag skulle till Jonas, började ringa på på en dörr som jag trodde var Jonas dörr. när jag tillslut kommer på att jag är helt fel så vänder jag på klacken och springer därifrån. Möter en kille i trappan. När jag är påväg ut så hör jag hur en tjej öppnar dörren precis när han är utanför. Resten av berättelsen får de stå för.
Fast det vill jag inte kalla otur, utan mer pinsamt.

När jag väl var vid rätt port och rätt dörr så möttes jag av en Jonas och en Emelie. vi skulle laga mat och mysa. maten och myset blev bra.. förutom att jag låg och tjöt i flera timmar. jag åkte nämligen på att skala rödlöken till salladen. Och jag som är så jävla känslig fick rusa till toaletten med långa svarta sträck på kinderna. Bort med sminket och sedan var mina ögon helt fucked up resten av kvällen.

SKA ALDRIG MER SKALA NÅGON TYP AV LÖK! lite synd dock eftersom jag älskar lök.



I lördags, på alla hjärtans dag, blev det faktiskt en väldigt kärleksfull dag. Frukost med Emlie, god mat i stugan med familj + Nattis och Kadiff. Sen mys. brabrabra.



Förra året på alla hjärtans dag.


bilder

Här är lite bilder från tävlings-träningen som jag var med och fotade lite på förra veckan. inga höjdar bilder direkt, för fy fan vad svårt det var att fota i mörker. plus att det var massa snö ute så bixten gjorde ju att snön blev helt överexponerad, i vissa bilder. sen så levde ju min blixt sitt egna lilla liv den kvällen också, haha. annars var det jättekul att se alla duktiga hundar med sina hussar och mattar! och efteråt blev det kaffe och korv.


 
Samling.


Jennifer delade ut "låtsat poäng".





Gittan och Dacke in action.


Adam och Jennifer sköter korvgrillningen.


De allra yngsta orkar inte lika mycket.


hej vinterdagar.


 








Veckan hittills har bestått utav; åka-på-svarta-platssäckar-race, besök hos baggängen, häng hos tina, mat hos gittan, jobb på letälvsskolan, fotning, Silly och Dacke.

Idag ska jag till skolan och fota de sista eleverna. och senare till kvällen ska jag vara med på en tränings-tävling och fota lite. Gittan och några fler ska ha med hundarna och träna dem lite inför tävlingar.

NU, ska jag duscha, sen gör mig lite mat. ha en bra dag. Puss



how let the dogs out?

Igår fotade jag Tinas och Gittans rottweiler's. så jävla fina är dom. helt sjuk.

såhär med iaf några utav korten.



 



 


DACKE


 


tina och jag




Isa är fiiin



Nu ska jag ner till Jennifer och Tina. Ska först kolla på Jennifers soffa som har kommit sen ska vi till Gittan och bli bjudna på mat. idag igen. sooo sweeeet.


GÖTT

fick biljetter idag till Madonna som spelar på Ullevi den 9 Augusti. fifan va gött. Det blir jag och mina två mostrar som åker dit. grymt att göra något tillsammans med bara de två också!
Nu har jag AC/DC biljett, Madonna biljett och putte i parken biljett. Nu saknas bara Hulfsfred (the killes). den här sommaren kommer bli guld musikmässigt!




spökkväll

i onsdags blev det spökkväll hos Tina. Kan ju säga att de som var skeptiska när de kom dit, gick hem troende.
Troende på att något var med oss denna kväll.
fortsatte lite igårkväll också, fast det avslutade vi ganska snabbt. blev lite obehagligt. men jag ger inte upp.. jag vill veta mer! fanny och jag har smidigt lite planer på hur vi ska gå till väga.


aja, förutom dessa "häxerier" så har vi sovit hos varandra, käkat pizza, sölat massa skit och varit mer eller mindre dumma i huvudet. idag fortsätter tokigheterna, Tina fyller 20 så det blir att gratta henne. kul kul.
Du blir dusch, sen kommer jennifer och hämtar mig.

Ha en bra helg.



GRATTIS TINA!



Tinas kisse.


alltid fläkten


haha, sommarflickan


fölk och pizza






fläskkorv

.. åt jag nyss. ibland känner jag mig som en. men inte igår. Natta fick med mig på ett aerobicpass. Trodde jag skulle dö. så jävla otränad som jag är. aja, jag stuttsade med där så gott jag kunde iaf. träningsverk idag dirr. men det var skönt efteråt, efter en solning och en dusch. sen sov man gööör gööött.


Idag blev det jobb på Mässen igen. Jag hade ett uppdrag att fota en massa åt dem. De skulle använda de till någon reklamgrej senare. så idag har jag bara softat runt. blev lite hotelfrukost först, 2ggr till och med (var inte blyg). sen mat. Back to fläskkorv-livet. 



Mässen, Amica







And now, back to Tinas place. spökkväll. fortsättning följer...




solis inne, brun inne, Rudolf

jag älskar Rudolf i sunes sommar.
"Karin! Jag har har en liten grej till dig som jag har köpt på secondhand, det är en sollampa. (viktigt med en avståndsmätare också), ah du kan ju se själv, det är en liten lapp med här också. (som det står Solis inne, brun inne, Rudolf , på)"
hahahhaha, kung eller?

mina och jennifers har dagar börjat bestå av att vi lägger in så många kommentarer som möjligt som kommer från Sunes sommar filmen. allt blir så mycket roligare då. och även från Mia och Klara, som visas i SVT på Söndagar.




Fanny, Jennifer och jag på Wickan i Lördags. Har snott bilderna ifrån schfanny.blogg.se/schfanny




Fotade Misconduct i fredags. blev dock lite stressigt eftersom vi skulle iväg till karlstad och kolla när Commit a crime skulle spela, som förövrigt gjorde en jävligt bra spelning!

 /Lisa Maria Aronsson


RSS 2.0