snart slut på detta tramseri



Gud vad det ska hållas på!! Är det bara för att jag är brud? Tror det. Ändå är jag ingen brudig brud, om jag får säga det själv. Men det är ju så mycket att fixa, och packa, och krämer, och kläder, o jag går upp i taket om det saknas något eller om det inte funkar enligt mina planer. Jag har resfeber. Det är en vecka kvar och jag börjar redan bli stressad. Jag testpackar just nu förstår ni. Vrider och vänder på varenda klädesplagg för att få de att ta såndan liten plats i väskan som möjligt. Och förut idag var jag på apoteket och shoppade upp flera hundra. Mediciner, solskyddsfaktorer, våtservetter. 
Så jag kanske är lite väl brudig ändå? Är ju i alla fall inte den där coola typen som degar fram till sista kvällen innan en gammal ryggsäck åker fram, packar ner det nödvändigaste. Sen pass och pengar. Klart. Men så världsvan kanske jag blir en vacker dag. För pallar fan inte med sånt här.
 Men snart är det sluta på detta. Detta tjat och stresseri. Om en vecka påbörjar jag min resa i lugn och harmoni.
So long, fuckers


Helgen med B


Du har varit utbrytarkung och stelopererad. Gnällt och skällt.
Bitits och slickats. Busat och sovit.
Hatat mig och älskat mig.
Men hur som helst så är du min favorit. Din lilla jävla jävel..
kommer sakna dig lite för mycket.


friluftsdag





Lille B är helt slut. Jag också för den delen. Vi har varit i stallet hela eftermiddan. Tog en promenad dit och hem. Mockt åt alla fyra och galopperat så snön yrde runt oss. Jag och bernhard ska spendera hela helgen ihop eftersom mamma och pappa drar till Stockholm för att unna å götta sig. Imorgon blir det jobb på mässen, Bernhard får vakta kontoret under tiden som jag serverar mat och diverse drycker.
..
Och idag lämnar jag en extra tanke till några vänner och deras familjer. <3


3 av 5





Jag och moster provade sushin på spicy wok, pratade en massa skit och betygsatte. Som vi brukar.   



överexalterad





Nu är jag redo. Jag har styrt en väska, den allra sista fick jag. jag blev så lycklig att jag smittade de två små söta damerna som jobbade där. Jag fick rabatt och så ville de kika på mitt läppstift. häppyhäppy.
Finns undangömda remmar i väskan, så jag kan dra den OCH ha den som ryggsäck. Åh, så himlans bra väska.
Sen köpte jag även med mig lite sköna häng-och-släng-kläder från monki som jag ska använda flitigt i värmen. Om två veckor. Då är jag där. jag är så redo som man kan bli.


jäjä





Var hälsad härliga söndag. Igår drack jag mojito, idag känner jag mer "må skito".
Nerå. inte så lilla. men värt och dansa som en idiot i alla fall och spela bakisbingo idag.




Saknar dig fast du står här mitt framför mig


Säger man puss så får man en också. En utav mina bättre män.
Nu blir det långpromenad.


Fredag
Familjen - Det var jag
Duck Sauce - Barbra Streisand


yuppienallen








fatta

Nattas blogg påminde mig just om att det bara är tre veckor kvar idag. Assååååå, tre mysiga små veckor är ju ingenting. Kommer gå pissfort. Men det får det gärna göra nu. För jag har typ styrt klart allt. Växlat pengar, försäkning, kirrat visum till Australien, vaccin osv. Dock har jag inte bestämt vilken väska jag ska ha än? Eller om jag ska ha med systemkameran? OCH leta fram cyklopet. Men det är småproblem som löser sig.
Snart drar vi bryyydar. wooopiiiiiiiiiii!!!!!!


phi phi.


Farsans dag





Pappa styrde käk. Förrätt, varmrätt och efterrätt.
Jag blev dock lite för ivrig på varmrätten, så ingen bild på de.
Lika gott som alltid. Vi har även spelat bingolotto, pappa kammade hem 100kr och jag var ett nummer ifrån volvon. Skitspel.
Aja, hoppas alla pappor därute haft en bra dag.


Vågen

"Livet är som ett nöjesfält med alltför många attraktioner. Man hinner inte prova alla på en dag. Men det kommer tillfällen framöver, var så säker. Det bästa du kan göra just nu är att fokusera på en speciell aktivitet och göra det bästa för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Därefter kan du lyfta blicken mot nästa mål."

--

Om man får ge en eloge till sig själv så tänker jag faktiskt göra det idag. Ge en eloge till mig själv alltså. Jag rör till det så ibland. Men idag har jag varit .. bra. Och duktig. Vuxen liksom. Ganska så skittråkigt. Fast jag kunde till och med göra det roligt. Då är det bra! Jag har haft en såndär fuldag. Vädret var fult när jag tittade ut genom fönstret imorse. Och jag var lika ful ja. Jag hade liksom lika gärna kunnat dragit ner rullgardinen igen och dragit täcket över huvudet. Gett upp denna dag. Men det är där elogen kommer in i bilden.. För jag gjorde inte de. Jag gjorde massa bra under denna dag. Fortfarande ful och i fult väder. Men det löste sig bra ändå..




Fredag

Så skönt. Ligger äntligen i soffan på Västra långgatan. Jobbat hela veckan och tjatet om kungen, conelis och snökaos låter jag nu falla bort från mig. Jag koncentrerar mig istället på kvällsmaten från spicy wok, de levande ljusen och vem som ryker från idol ikväll.


there's somethin I never told you 'bout that night

"Well, while you were sitting in the back seat smokin a cigarette,
You thought was gonna be your last,
I was fallin deep, deep in love with you,
And I never told you till just now!"



onsdag




söndag










Lördag










7 nov är Fannys dag



Det blir alltid nått galet, när man är med dig. Puss & grattis. Imorgon öser vi på Lundagatan.


heartbreaker





Tidigare idag så åkte jag och Jennifer ner till stugan och spelade in. Eller ja.. Jennifer och pappa gjorde de. Jag vara bara med och kom med kommentarer och spelade luftgitarr med sopkvasten. Men det blev grymt. I pappas lilla uppstyra "studio". Jennifer sjunger helt FAB. Ska försöka slänga upp låten här framöver.


awesome



Bakfull. Men lätt värt. Blir alltid lika galet när jag går ut i Örebro. Igår blev det Ritz, bland annat.
Suveränt!

På lördag blir det Stockholm. Gryyyyyyyyyyyyymttttttt


---



Inte ens Bernhard, som är ute jämt, tycker detta väder är värt att vara ute i nu.  
Därför kändes det ganska skönt igår att sitta hemma hos Sofia, dricka te och diskutera resan med alla inblandade.


RSS 2.0