kom å ta





Jag håller på att rensar ur garderob + byrå.
Bara att komma och hämta! om nån skulle vilja de. Inget fel på kläderna, lite skrynkliga bara eftersom de legat längst ner i byrån ett tag. mycket är knappt använt, eller aldrig använt till o med.


take a look around

Helloween igår & jag var lugn som en filbunke. Det blev kvällsmat från spicy wok, chip, julmust och choklad. Förra året var det lite annat. Då var jag i Stockholm hos Brorsan, vi var på hans jobb i gamla stan där det var vinutlottning och vi vann 7 flaskor. Sen åkte jag till Fanny. Det var då vi träffade vi Filip med de svarta vingarna som tog med oss till White room. Där Fanny såg Frank för första gången. Och vid fem på morgonen åkte vi till slussen för att käka mc donalds.
Dock ändå värt att inte vakna upp bakfull idag. Och bara för att jag satt hemma framför tvn igår så fick jag se Så mycket bättre, som var fantastiskt bra. Thomas Di Leva uppvaktades med hans låtar, tolkade efter andra artister.
 Jag skulle vilja träffa Tomas, han verkar underbar!

"Ibland känner man bara för att klä på sig det som ändast fantasin tillåter. Men ibland vill man bara ta på sig ett par jeans och åkta ner till kiosken och köpa glass". - Thomas Di Leva.



hästera skötte sä bra


Prima Metallica och Lotta var superduktiga. Felfritt i 70cm och rosett.


Haha du och jag gubben. Också felfria och rosett. Vad roliga vi måste sett ut.



Använda mina sista krafter till att gå ner och köpa något jävligt fett och sött kanske?
Kan de nog bli. ja.


hoppla



Pappa drog till sthlm över helgen. Och mamma till Kil (?). Jag och B blev kvarlämnade här hemma.
Men vi gjorde det bästa utav situationen. Efter jobbet blev det en lång promenad, styrde käk och ringde hit tjejerna. Några glas och massa söl. Men nu måste jag försöka få mig några timmars sömn. Ska tävla imorgon, tydligen. Hopptävlig, Lisa Aronsson & Robin Hood Z. Jävla Anki som lurar med mig på sånna dumheter. Inget seriöst direkt, men om man som jag kan räkna på en hand hur många gånger jag har hoppat de senaste 8 åren så blir det lite nervöst ändå.


just ice

Jag måste se någon grym livespelning. Var längesen nu. Om man bortser från alla livespelningar från festivaler och diverse klubbar. Ne, real shit. När man köar för att få en biljett som svir till lite i plånboken. Sen så ligger man och trycker på den där biljetten i sisådär 6 månader innan själva spelingen äger rum.
Har några band som jag måste se live. bland annat detta...

 


the mars volta & muse, två värda spelningar.


robot rock




härliga päron

Jag ska ta en lååång varmdusch, säger jag och sneglar mot pappa. Pappa säger att jag ska sluta att titta på honom och istället titta på isbjörnarna, som det är så synd om för att deras is smälter. (Medans jag duschar dåra.)
Jag sätter på mig min nya jacka som jag köpte idag, säger givetvis det lite extra högt och sneglar mot pappa. Som i sin tur undrar om jag ska ha på mig den på julafton (när jag är i thailand alltså). Piken!
 
Haha. Älskar att snegla mot pappa, för jag vet exakt vilka kommentarer som ploppar ut. Jag och brorsan brukar ha jätteroligt åt detta. lovli dädi.

-----
Idag har jag; Sett en död älg. Jobbat åtta timmar. Varit i örebro. Shoppat (lite). Lunchat. Cyklat 6km i lera. Fått lön. Mockat. Packat hö. Ridit (glopperade barbacka i skogen medans regnet piskade mig i ögonen). Duschat.
OCH nu sitter jag med ett glas mjölk och varma mackor, endast iförd morgonrock. Jävligt värt.



Nu kommer mamma också och går mannekäng för mig. Det här kan bli roligt..


6 lördagar kvar i kylan



Men herregud vad värt.
En bild från i somras. En kall på skärgårdens klippor, en varm sommarkväll. 
Fick nästan lite ont i magen för att det känns så långt bort. Men sen slog det mig att för min del så är värmen inte så långt bort ändå. 42 dagar. Sen ska jag i princip sova på en vit strand. FUCK YOU, sov i en snödriva. Mohaha

 


sommarstuga och vinterstuga











Stugan och Bernhard. Sockor och braskamin. Varma mackor, choklad och cola.
En mycket trivsam söndag helt enkelt. Lille B ligger fortfarande ute på trappan och vaktar. Här inne mellan de vita träväggarna och mysbelysningen så eldas det för fullt. Jag ligger i en perfekt position i soffan, med stora kuddar som håller upp rygg och nacke. Pappa dolar i vårat nya kök och jag undrar varför jag inte spenderar mer tid här. 

 


Mother, I've gotta get out of here



förjävlabra.

Charlie Winston - in your hands


inget vin till mig ikväll

Ledig fredag. Trodde jag. Tills det ringde. Så nu blir det jobb fram till 23. Fast det är bra, för plånboken oså. Det blev snabba ryck in till Karlskoga. Bokade massagetid, samt ansiktsbehandling och fransfärgning. Fick även med mig lite trevliga produkter hem. Dumt men värt ändå. jobbar in de förlorade pengarna idag.. haha, bra tänkt utav mig där.

Nu ska jag styra matlåda. Skjuter fram städningen tills imorgon. Ät inte förmycket tacos och rösta på Olle i idol. ciao  



kings of leon - pyro



panama

Ligger och kollar på Panama på svt play. Så nu blev jag tvungen att dela med mig utav två klipp som jag såg därifrån.
Helt olika, men fantastiskt bra båda två. tycker jag. jä. natti 

 


so one man has and another has not



woopi woopi


eva cassidy - the letter

Det lite mer "gammelmodiga" uppskattas.
Kom tex på idag att det är roligare att få brev på posten än mejl på FB. Fast det var väl inget nytt kanske?
sånt blir iaf jag glad utav, en liten hälsning på posten (krävs ju dock inte så mycket för att få mig glad, tydligen). Det måste jag börja göra mer.. skicka brev. För det borde väl finnas fler än jag som uppskattar de?


Brevet kom från denna stockholmsbäjb. Maddis. Puss


för dig ska jag göra det 1000ggr om







Soft dag. Ska bara lyssna på musik en liten liten stund till, sen sova. och krama lille B. Hans päls är mjukare och fluffigare än vanligt. veeerzta myyyz


891018

Min lilla Snurpa Purpa fyller 21. Mitt hjärta och själsfärnde. En sån vän som alla borde ha. Ni vet väl vem jag menar? Hon som cruisar runt i Degerfors i sin volvo, JOH, och lyssnar på hårdrock så att plåtdörrarna vibbrerar.
Helst iförd röd PEAK-jacka, solglasögon & vita tygskor. Hon bjuder in sig själv hos folk på kaffe och cigg. Men utan att veta om det så ger hon minst lika mycket tillbaka. Med hennes sjuka humor får hon vem som helst till skratt, och i hennes stora blåa vackra ögon så finns det något som kallas "full-i-fan". Tillsammans med detta så har hon alltid ett leende på läpparna. Det är sånt som får en att bli lycklig, omedvetet.
Det är även hon som poserar framför kameran minst lika bra som mig, hon som håller med mig om att alla killar borde heta Clärens och ha Y-front. Hon som kan äta lika mycket skräpmat och godis som mig. Och även om hon är ett huvud kortare, och väger mindre i kg, så är det ändå alltid hon som tar emot mig när det känns som jag faller mot botten. Hon som säger att jag är värdefull, när jag egentligen känner mig värdelös. Hon som får den simplaste dagen till att bli helt perfekt. Hon som följer med mig hem sent om nätterna, när jag tror att något är väldigt fel, då förvandlas hon till jägarljunken och "skrämmer skiten, han är liten".
Allas favorit, min favorit, Jennifer fucking Ljungqvist (gör "the sign of rock'n'roll" samtidigt).

Och även fast vi jobbar på samma jobb, bor i samma lilla by, umgås med samma människor och håller ihop ända in på småtimmarna så kommer jag aldrig få nog utav dig. Det är som vi säger, har en hel dag gått utan att vi pratat eller hörts så är det något som fattas... och vi ringer till varandra i ren panik och undrar vartfan den andra hälften håller hus. Och jag kommer stå fast vid att om jag inte hittat mig någon karl efter 30, så gifter jag mig med dig. För det är ju som sagt bara ringarna som fattas..

Älskar dig, ha en bra 21-årsdag min vän.
// Din Lisa 


helena räka vin & vitlöksbröd






Bra fredag.


Röbbin

Igår var Jennifer med mig till stallet och fick en ridlektion på banan på självaste Robin Hood. Blev mycket imponerad måste jag säga. Jennifer har inte ridit sen barnsben (då hon var tvungen att sluta på grund av känningar utav konstant kissnödighet när hon satt i sadeln). Men hur som helst så gick det jättebra, och Jennifer själv har börjat leta efter en häst nu ;) En ny ryttarinna är född. KUL!






jag och metallica, jennifer och robban.



the xx








Fint på dagarna (oftast). Till kvällen känner jag mig som lysfisken i Hitta Nemo med ficklampa på huvudet. Reflexväst och en vanlig hållbar ficklampa behövs också. Men så är det om man ska svira runt i högbergs skogar efter kl 19.

Nej. Work imorgon. Ledig fre. Sen jobb resten utav helgen. Så funderar på om jag skulle gå förbi systemet imorgon? Ta en lugn kväll här hemma med lite vin. och räkor? Eller följa med mamma och pappa till stugan kanske? Basta och kolla på skräckfilm på "storbild"?
Får se, får se.


crystalised


1/2



Ett halvt år har du levt nu lille B.
Vad konstigt det skulle vara om du inte fanns med oss. nefy. Bästa doggen


Can you lie next to her and give her your heart, your heart?



och denna ansiktsbok, den är fan på gott och ont ibland alltså. För det mesta älskar jag den. Tycker att den är helt genialisk. Den som inte har en egen profil där är liksom inte helt rätt i tiden. Men alltför många har ett för stort kli i fingrarna. Aja.. underhållande är det ju. Men vissa saker alltså, vissa människor. Fram mät bara. Va inte rädd där nö. Och så finns det ju andra saker.. som man inte borde skriva där. Oså har vi mig, nattugglan, som sitter här med stora ögon. Jag borde sova. Jobbar inte imorgon. Men ska ta vara på dagen på bästa sätt. Suga energi ur mina människo & - djurvänner.


Mumford & Sons - White Blank Page.


I guess he's an xbox and i'm more atari



Min nya kappa som jag bland annat fick med mig från Stockholm. Dumt & onödigt köp.
Men så blir det när man står med brinnande visakort i ena handen och intalar sig själv att kappan är tidslös.
Men, det är baaaaara jag som har just denna.. sådeså. Så lite värt.



två månader, exakt

Nu har jag ställt om mig igen. Nu känns det bättre, att sitta här i flickrummet, lyssna på Alexandre Desplat och njuta av att jag faktiskt har haft en riktigt bra dag här hemma i Degerfors.
Bernhard blev så glad att han börja yla när vi sågs. Vid boxdörren i stallet stod en blomma samt champange och väntade på mig. "Grattis Lisa på födelsedagen. Du är bäst. Kram Robin" - Stod det på kortet. Bra jävla häst jag har va?
Vi tog en långritt i skogen. Det var så vackert ute idag så jag var tvungen att ta upp mobilen och fota. Vilket var ett stort hån mot moder natur. Så imorgon tar jag med mig systemen på hästrygga!

klockan börjar ticka iväg,
Ska lägga mig och kolla på Elvis i glada Hudik på svt play.
Himla bra. Kolla bara in vinjetten med alla fantastiska människor liksom.
gonatt


oså bilder från tellifånen
















Någon som har ett badkar att låna ut till mig?
Jag vill tända ljus, bada & lyssna på musik.


om du aldrig provat, hur du då vara säker






















Fan vad bra. Stockholm alltså.
Kom hem för en stund sen. Ångest deluxe att komma hem. Men bara två månader kvar nu innan jag sticker iväg en sväng igen. (fast då till vita stränder och annanas)
jag har shoppat (som jag sa att jag absolut inte skulle göra, dumeller?), varit ute och svirat, ätit och druckit massa gott, spanat in snygga människor, häng i älvsjö, zinken & skärmarbrink. fyllt år har jag också gjort.



wazzup strange feeling

Imorse vaknade jag med en konstig känsla i kroppen.
Tim berättade för mig att det var bakfylleångest.
Jag var tvungen att googla upp det.


Återkommer med lite roliga bilder. Nu ska jag bege mig mot Zinksdamm. Krama Fanny och berätta om min konstiga känsla. Om hon orkar lyssna, vet inte.. äta kanske hon vill iaf.. ahjajajaj. bye

RSS 2.0